Бившият на Гери-Никол я замени за силиконова кукла! (още подробности)

Бившият на Гери-Никол я замени за силиконова кукла! (още подробности)
Гласувайте за статията

Бившият на Гери-Никол я смени за силиконова кукла!

Силиконов караконджул смени певицата Гери-Никол в леглото на рапъра Капо Верде. Русенският изпълнител, който дори щеше да се жени за Яката дупара е намерил нова любов.

Гери-Никол

Силиконова кукла смени Гери-Никол в леглото на Капо Верде

Избраницата му Ренета е модерна, млада, истинска силиконова дива. И определено умее да завърти главата на рап сензацията. Мариян, както е истинското име на Капо Веде от БНР (Банда на ръба) за пръв път се осмелява да разкрие връзка след бурната си любов с Гери-Никол.

Рапърът не спира да пуска снимки в социалните мрежи с новата си любима. И пет пари не дава за коментарите по адрес на новата си, някои от които са меко казано злобнички и обидни.

От своя страна пък Гери-Никол също нагази в дълбоките води с нов мъж. Говори се, че новият на певицата е кикбоксьорът Дани Илиев.

Двамата скоро се появиха заедно на светско събитие, където бяха на една маса и според запознати показват интимност по време на мероприятието. Флиртът е налице.

Но дали отношенията им ще се задълбочат предстои да разберем, писа вестник „България Днес“. Ако съдим по трайността на връзките на варненската принцеса обаче, като нищо и тази й тръпка няма да изтрае дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар