Есмер Омерова си уреди живота: В пъти по-добре е от Благой Георгиев! (виж тук)

Есмер Омерова си уреди живота: В пъти по-добре е от Благой Георгиев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Есмер Омерова е доста по-богата и доволна от бившия си мъж Благой Георгиев!

Бившата съпруга на Благой Георгиев – танцьорката Есмер Омерова ще захлеби добре заради предстоящия шампионат по танго 2020-та година.

Есмер Омерова

Есмер Омерова живот си живее

Красавицата, която е състезателка по латиноамерикански танци подготвя желаещите да се състезават. Както и такива, които просто са изкушени от тангото срещу 250 евро за 45 минути.

Отделно всички кандидати трябва да платят наема на залата, в която се провеждат тренировките. Курс от 8 урока излизат от 1500 до 2000 евро, а всеки следващ урок струва 180 евро.

Обявата на ексфутболната съпруга в Инстаграм е посрещната с адмирации от нейните фенове, които очевидно не са изумени от непосилната цена на танците.

Припомняме, че Есмер Омерова е шампионка по аржентинско танго през 2013 година, а публикации още тогава сочеха, че тя е по-богата от Благой Георгиев.

Към днешна дата положението й е още по-цветущо от това на бившия й благоверен, който се чуди откъде да вади пари, за да издържа децата си. Знаем, че футболистът имаше три наследника, а вече е и татко на четвърто дете от Златка Райкова.

Двамата обаче още не са говорили за сватба, може би именно поради финансови причини. Нали трябва да е бляскава като на кралски особи?!

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар