Лейди Би няма време за сина си: Заряза и италианското си гадже!

Лейди Би няма време за сина си: Заряза и италианското си гадже!
Гласувайте за статията

Лейди Би няма време за сина си

Лейди Би заряза сина си Крис, тъй като няма време за него. А паралелно с това изостави и италианското си гадже Марко, с което се залюбиха това лято на морето, научи HotArena.

Лейди Би

Лейди Би няма време дори за сина си

Красавицата е толкова натоварена покрай предстоящите празници, че няма време за нищо. Затова е и поверила грижите за детето си на майка си, пише „България днес”.

„Много съм притеснена, не знам как ще издържа маратона, който ме чака през декември. Надцених се в издръжливостта си, но вече съм се хванала на хорото и няма връщане назад”, споделя във вестника атрактивната изпълнителка.

Лейди Би е уплашена да не й пресипне гласът от многото пеене. Освен това искала да сменя много визии и сценични костюми.

„Може да ми се наложи, както пея в пиано бар със стилна и класна рокля, след час да се преобразявам в RnB дива с афроперука и бански от стъкла. Луда работа”, споделя певицата, чието истинско име е Бойка Щерева.

Покрай напрегнатия си график, на изпълнителката не й остава не само време за сина й Крис, но и за гаджето й Марко. Двамата изживяха бурна любов, но след два-три месеца тръпката отмина.

Красавецът говорел само италиански, а хубавицата владее английски. Двамата опитали да поддържат връзка от разстояние с помощта на преводачи, но в крайна сметка се разделили.

И сега певицата е свободна и отдадена на кариерата си, пише „България днес”.

„Трудна е нашата работа на артиста. Всички, които не са в нашия бранш виждат само лъскавата и весела част. Зад тях се крият стрес, преумора, недоспиване, постоянно шофиране и тонове багаж”, казва още тя.

Именно недоспиването съсипва певицата. Тя дори се принуждава да си поспива в колата по някой час преди да потегли към вкъщи, за да не рискува да шофира спяща зад волана.
А докато все още чака голямата любов, Лейди Би готви и първи проект в живота си с новоизгряваща фолк певица. Както и дует с кипърски рапър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар