Джулия Робъртс: Външният вид е последното нещо, което трябва да цените у човека!(Виж още)

Джулия Робъртс: Външният вид е последното нещо, което трябва да цените у човека!(Виж още)
Гласувайте за статията

Джулия Робъртс призова дамите да си останат естествени

52-годишната Джулия Робъртс помоли жените да ценят вътрешния мир и красотата.”Хубава жена” отправи призив и сензационно послание към всички жени.

Джулия Робъртс съветва жените да са естествени

Ето думите на холивудската звезда, които си струва да бъдат прочетени:

„Съвършенството е съвременната болест на много нации. Покриваме лицата си с тонове грим. Редовно се помпаме с ботокс и се изтезаваме с глад, за да постигнем „идеалните размери“.Опитваме се да поправим нещо, което всъщност не се нуждае от корекция.

А в същото време това, което трябва да е в центъра на вниманието ни, остава на заден план. Това е нашата душа. Душата, която има нужда от грижа и много работа.

Дойде време да се заемем с това. Кажете честно – как очаквате някой да се влюби във вас, ако сами не обичате себе си? Искам ясно да разберете едно: няма значение как изглежда човек отвън, ако е кух отвътре. Днес желая категорично да заявя пред всички – повече няма да слагам грим.

Не искам да използвам някаква маскировка, защото се уморих да нося „чуждо лице.“ Дойде време да свалим маските! Знам, че имам бръчки, но искам да ги гледам. Това съм аз – истинската.

Искам да ме приемате такава, каквато съм. Светът днес е луд по външността. Дори не може да си представите какъв оборот въртят компаниите, които са ви внушили да влагате парите си, за да заличите неизбежните признаци на старостта, като прибягвате до несигурни и неестествени антиейдж продукти.

Нормите за красота на 21-ви век могат да бъдат определени като ненормални. Това е красота със стероиди, които като вирус се разпространяват из целия свят.

И това е ужасно. Разберете, че изкуствената естетика моделира света, като ни държи заложници на илюзиите за външността ни. И вместо да живеем и да следваме своя естествен път, ние сме принудени да робуваме на някакви канони на красотата, които са ни изкуствено натрапени.

И знаете ли какво? Аз съм уморена. Казвам си: стига. И призовавам всички вас да спрете и да си спомните коя е истинската ви същност и какво наистина искате да правите. Помнете си кои сте вие! Никой никога не може напълно да отговори на критериите за красота.

Външният вид – това е последното нещо, което трябва да цените у даден човек. Защото единственото, което има истинско значение, е душата. Не забравяйте това“, написа в личния си профил Джулия Робъртс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар