Дженифер Лопес с пореден нов успех

0

Най-новия проект, в който Дженифър Лопес участва е филмът „Да свалиш Уолстрийт“ („Hustlers“). С него 50-годишната певица и актриса успя да получи одобрението на много критици, които предвиждат и Оскарови статуетки за продукцията, както и да попадне сред престижни филмови номинации, редом до други обичани актьори.

Джей Ло бе част от основните гости на светското събитие ежегодните награди Gotham Independent Film Awards за независими филми. Затова Дженифър бе в Ню Йорк, а не в Лондон. Актрисата бе неотразима с модния си тоалет в блестящо черна рокля, коментираха модни и светски критици. И все пак Джен не си тръгна с награда, но пък фотографите я снимаха постоянно.

Този път тя заложи на класическото черно и обра овациите с роклята си с пера от Ralph & Russo, в която изглеждаше страхотно.
Макар и да не си тръгна с награда, за Лопес бе чест лентата, в която участва, да бъде номинирана в престижната категория за „най-добър игрален филм“. Тя се усмихваше цяла вечер, а до нея за подкрепа бе възлюбеният й Алекс Родригес.
Желаем късмет на Джей Ло с новите й проекти, както знаем тя е все така активна и дейна натура – твори филми, песни, дрехи, клипове и какво ли още не. И макар на 50, годините никак не й личат още.

Източник Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.