Браво: Красивата Яна Средкова помага на бедни възрастни хора! (виж тук)

Браво: Красивата Яна Средкова помага на бедни възрастни хора! (виж тук)
Гласувайте за статията

Красивата Яна Средкова помага на бедни възрастни хора, браво!

На 15 декември „Мисис България” Яна Средкова организира поредното благотворително събитие. То е под надслов “Подари вечеря на възрастен човек в нужда”. И ще се проведе от 11.30 часа в столичния ресторант „Фаборже”.

Яна Средкова

Хубавата Яна Средкова помага на възрастни хора

Тази година Яна Средкова е решила да разчупи клишетата и кани всички свои приятели на брънч, по време на който ще се проведе базар. А със събраните средства Яна ще осигури хранителни продукти за възрастни двойки в селата около София.

Очаква се в базара участие да вземат известни личности от политическия и бизнес елит.

„Решихме тази година коледният базар да премине под формата на брънч. Освен да дарят средства, хората ще могат да се срещнат, да поговорят в неформална обстановка. Най-голямата изненада е за малките ни гости! За тях Дядо Коледа е приготвил много подаръци и изненади”, разкрива Мисис България.

От години Яна Средкова се е посветила на каузата да помага на семейства с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има множество благотворителни кампании за набиране на средства, за да сбъдне най-съкровената мечта за всяко семейство – да има собствена рожба.

Яна е омъжена, има три деца. Тя развива успешен бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bаsket.

Носителка е на титлите „Мисис България Свят 2018”, „Мисис Европейски съюз 2019“ и на редица престижни отличия, сред които „Бизнесдама на годината“, „Мис Бизнес на високи токчета“ и други.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар