Налази го: Деси Зидарова се отърка в звездата на „Ливърпул“ Салах! (виж тук)

Налази го: Деси Зидарова се отърка в звездата на „Ливърпул“ Салах! (виж тук)
Гласувайте за статията

Деси Зидарова се отърка с наслада в Мохамед Салах!

Нашата манекенка Деси Зидарова пусна снимка със звездата на „Ливърпул“ Мохамед Салах, на която е с прилепнала рокля без рамене.

Деси Зидарова

Хубавата Деси Зидарова накара мнозина да й завиждат заради снимката с Мохамед Салах

Моделката обозначава кадъра от Дубай и го използва, за да честити 48-ата годишнината от обявяване на независимостта на Обединените арабски емирства.

Не е изключено фотосът да стовари нови проблеми на главата на египтянина. Наскоро той си навлече гнева на сънародниците си заради фотосесия с Алесандра Амброзио, след като двамата изгряват на корицата на GQ. Поводът за снимките е избирането на Салах за Човек на годината от изданието.

Това не впечатлява египтяните толкова колкото кадрите, на които красавицата го прегръща. Според тях той е женене мъж и не е редно да демонстрира подобна близост.

От 2012 година Египетският крал, както го наричат феновете, е женен за гаджето си от училище Маги. Тя избягва светски изяви и в унисон с арабските традиции носи хиджаб.

По всичко личи, че скандалите не притесняват Деси Зидарова. През пролетта тя бе спрягана за гадже на Григор Димитров. А преди това е свързвана с различни милионери с яхти, пише вестник „България Днес”.

Дали няма да излезе някоя пикантерия и със Салах, ще разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар