Българката Станислава Андреева покори Филипините! (още подробности)

Българката Станислава Андреева покори Филипините! (още подробности)
Гласувайте за статията

Станислава Андреева влюби филипинците в себе си!

Красавицата Станислава Андреева стана любимка на публиката във Филипините на 15-ото издание на престижния конкурс Miss Summer Intenational. Тя грабна короната на първа подгласничка титлата Мис Топ Европа.

Станислава Андреева

Станислава Андреева се представи повече от добре на Филипините

Програмата на конкурса бе наситена с посещения на най-скъпите и предпочитани туристически острови. Навсякъде 30-те участнички в конкурса бяха посрещнати от местните кметове. Атракция за всички беше и рожденият ден на губернатора, на който делегатките бяха специални гости.

„Най-ценното на тези конкурси е, че хората се запознават различна култура, осъществяват много контакти и поглеждат живота под друг ъгъл. В една страна, където 90% от населението е бедно и работи буквално за хляба, видях само усмихнати лица.

Всеки ивент започваше с молитва и благодарност към Бога. Ние в Европа сме много разглезени и прекалено комерсиални – жалко за нас. Видях едни щастливи хора, които се радваха на всеки миг от живота и преосмислих своите ценности.

Започнах все повече да благодаря, че съм се родила в България, че има моето семейство и живота, който сама изграждам. Научих се да благодаря за всяка усмивка и всеки миг, да се радвам на живота и това е най-ценното, което получих от този конкурс”, споделя Станислава Андреева.

Миската благодари на екипа, който я придружаваше по време на конкурса и е щастлива от факта, че представила достойно България.

Заради лъчезарното си излъчване, позитивна нагласа и умението й да контактува с хората тя стана любимка на всички свързани с конкурса във Филипините, както и на персонала, който обслужваше делегатите.

„Пожелавам си да имам възможност да обиколя целия свят заедно със сина ми и да опознаем още страни и култури”, допълва красивата миска.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар