Ново 20: Защо Джулиана Гани упорито крие корема си?! (още подробности)

0

Джулиана Гани си крие корема, неясно защо!

Носителката на титлата Мис Силикон – Джулиана Гани, която скоро ще стане майка за първи път, упорито крие бременното си коремче. Но признава, че е качила само 5 кг за деветте месеца.

Джулиана Гани
Джулиана Гани не спира да удивява с приумиците си

Красавицата си публикува снимка по бельо и показа дупето си, което почти не е променило формата си. Тя използва този кадър, за да рекламира книгата на годеника си Илиян Найденов. Благодарение на когото не е качила много килограми, пише вестник Телеграф.

Припомняме и, че бременната Джулиана Гани не е спряла нито алкохола, нито интимния живот. Наскоро миската сама се похвали, че се радва на вниманието на половинката си в спалнята, а освен това си позволява и по някоя малка чашка алкохол от време на време.

„Пия алкохол и водя редовен полов живот”, шашна с признание Джулката. Преди броени дни тя влезе в деветия месец от бременността си, но това не спира нито нея, нито половинката й Илиян да се забавляват в спалнята, писа вестник „България днес”.

„Водим си нормален живот. Аз пия алкохол, защото половин чашка не може да навреди”, казва Джулката.

Тя разкрива още, че ще кърми, въпреки че има силикон. „Моят не пречи, тъй като е сложен подмускулно”, казва още собственичката на 2000 кубика силикон в тялото си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.