Бомбата на годината: Кубрат Пулев и Андреа се събраха отново! (виж тук)

Бомбата на годината: Кубрат Пулев и Андреа се събраха отново! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев и Андреа отново заедно?!

Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа отново са заедно. Ексклузивната новина беше потвърдена от фенове на фолкпевицата. Те забелязаха звездната двойка в Пловдив.

Кубрат Пулев

Шампионът Кубрат Пулев и Андреа се събраха отново

Двамата пристигнаха в Стария град и отседнаха в местния грандхотел. Кобрата прекара няколко дни в родното място на своя баща Венко. Претендентът за световната титла в тежка категория е главен организатор на галавечер, която ще се проведе на 14 декември.

В зала “Колодрума” на ринга ще се качи неговият брат Тервел Пулев, който ще премери сили с Дишон Уебстър.

Още при самото пристигане в града Кубрат Пулев и Андреа се настаниха заедно в хотела. Докато боксьорът уреждаше бизнес дела, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето.

“Изглеждаше много щастлива и доволна“, потвърди читател на вестник “България днес”, който забеляза най-дълго просъществувалата светска двойка за последните 15 години.

Припомняме, че в специално интервю Кубрат Пулев разкри как изпитва сантименти към Андреа. Това се случи няколко седмици след официалната им раздяла.

“Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек“, изля душата си Пулев. „За да се съберем, трябва да има промяна в хората. Те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко.”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар