Ето кой стана смъртен „враг” на принц Уилям!(Престолонаследникът сериозно притеснен)

Ето кой стана смъртен „враг” на принц Уилям!(Престолонаследникът сериозно притеснен)
Гласувайте за статията

Принц Уилям вече има голям „враг”

Принц Уилям определи това за нещо, срещу което винаги ще се бори. Престолонаследникът на Великобритания е на обиколка в Кувейт. Там той е без съпругата си Катрин Мидълтън.

Според слуховете от кралският дворец принцеса Кейт е бременна с четвъртото им дете. Но новината все още не е потвърдена официално от кралското семейство.

принц Уилям

Принц Уилям сериозно притеснен от обиколката си в Кувейт, сн. Фейсбук

И докато чакаме вестта да бъде потвърдена или отхвърлена от херцозите на Кеймбридж, първороднияат внук на кралица Елизабет Втора продължава да изпълнява служебните си задължения.

Кейт и Уилям често са давани за пример по различни поводе. От това как трябва да изглежда една млада кралска двойка, до това как трябва да се възпитават децата. Но има още уроци, които можем да научим от принц Уилям и принцеса Кейт.

При обиколната си в Кувейт херцогът на Кеймбридж даде себе си и съпругата си за пример как трябва да се отнасяме отговорно към природата. И най-вече в контекста с борбата с един от най-големите замърсители – пластмасата.

Именно нея Уилям определи като „враг“ и изрази своите притеснения какво се случва с целия този боклук. Принцът поясни, че двамата с Кейт се стараят да рециклират колкото се може по-голяма част от отпадъците, които произвеждат.

Освен това, всички в двореца Кенсингтън следват правилото да използват възможно по-малко пластмаса.

Посещавайки плаж в Кувейт, на който се откри огромно количество пластмасов отпадък, принц Уилям откровено възкликва, че винаги е мразел пластмасовите бутилки. А сега, когато вижда какво причиняват на природата, ги ненавижда още повече, пише „Metro“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар