Късметлийка! Виктор Николаев направи нещо страхотно за жена си

Късметлийка! Виктор Николаев направи нещо страхотно за жена си
Гласувайте за статията

Виктор Николаев си взе отпуск от „Здравей, България“, за да отиде на екскурзия.

ТВ водещият замина заедно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични подаръци и обиколка на забележителностите. През декември чешката столица е притегателен център за туристи от цял свят заради прочутия си пищен коледен базар, който се провежда там от десетилетия и бие по разкош даже тези в Германия.

Виктор Николаев и Людмила Желязкова

Виктор Николаев глези жена си преди Коледа

Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, но цените не повлияли на решението на Николаев да си подари ваканция там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които трупа, харчи само за две неща – апартаменти и екскурзии. Неотдавна стана ясно, че телевизионерът е същински имотен крал и има три лукс апартамента в идеалния център на София.

През изминалото лято пък той пръсна над 30 пенсии за семейна почивка в Сицилия, заменяйки евтинията в съседна Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша на Южна Италия.

Откакто води с Аделиа Радева, журналистът започна да отсъства доста по-често от преди. Очевидно е успял да постигне договорка с шефовете си да се възползва от отпуската си по всяко време на годината, а не само лятото. Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Аделина, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар