Късметлийка! Виктор Николаев направи нещо страхотно за жена си

0

Виктор Николаев си взе отпуск от „Здравей, България“, за да отиде на екскурзия.

ТВ водещият замина заедно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични подаръци и обиколка на забележителностите. През декември чешката столица е притегателен център за туристи от цял свят заради прочутия си пищен коледен базар, който се провежда там от десетилетия и бие по разкош даже тези в Германия.

Виктор Николаев и Людмила Желязкова
Виктор Николаев глези жена си преди Коледа

Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, но цените не повлияли на решението на Николаев да си подари ваканция там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които трупа, харчи само за две неща – апартаменти и екскурзии. Неотдавна стана ясно, че телевизионерът е същински имотен крал и има три лукс апартамента в идеалния център на София.

През изминалото лято пък той пръсна над 30 пенсии за семейна почивка в Сицилия, заменяйки евтинията в съседна Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша на Южна Италия.

Откакто води с Аделиа Радева, журналистът започна да отсъства доста по-често от преди. Очевидно е успял да постигне договорка с шефовете си да се възползва от отпуската си по всяко време на годината, а не само лятото. Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Аделина, пише Ретро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.