Нещо уникално се случи в „Игри на волята“ точно преди финала!

Нещо уникално се случи в „Игри на волята“ точно преди финала!
Гласувайте за статията

Риалити шоуто „Игри на волята“ не успя да счупи всички рейтинги, както се очакваше, но за сметка на това показа нещо наистина уникално!

Остават едва два дни до финала на първия сезон на „Игри на волята: България„, а страстите между финалистите така се нагорещиха, че почти не предизвикаха пожар.

Пламен от Игри на волята

Пламен разтърси „Игри на волята“

До финала стигнаха шестте най-силни играча в риалити формата, като между тях имаше само две жени – Ана-Мария и Радостина, които по време на цялото досегашно състезание поддържаха и близки приятелски отношения.

Освен тях във формата останаха още Веселин, Юлиян, Пламен и Добрин, които трудно понасяха факта, че не са успели да елиминират всички жени.

Във финалната седмица всеки ден се провежда битка за имунитет, в която се включват всички участници и най-добрият печели имунитет и не може да бъде номиниран. В този случай не за първи път това право спечели Пламен, който направи безпрецедентно представяне, поставяйки световен рекорд! Над час и 30 минути той запази баланс и закрепи на един крак дъска, в чийто край бе поставена делва.

След проведените номинации пък на арената една срещу друга се изправиха двете приятелки – Ана-Мария и Радостина, а победата взе крехката оперна певица, която изпрати със сълзи на очи най-близкия си човек във формата.

Източник: show.blitz/bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нещо уникално се случи в „Игри на волята“ точно преди финала!”

  1. Zlatena

    Дек. 05. 2019

    Истината Ана Мария Крайчева не е красива жена въобще не може да пее но печели игри на волята не на силите си а благодарение на майка си министърката на туризма Ангелкова жалко за другите участници но винаги в живота печелят самовлюбени в себе си подлеци като Ана Мария Крайчева

  2. Zlatena

    Дек. 06. 2019

    Ана Мария Крайчева не е красива жена въобще не може да пее днес печели финала игри на волята не на силите си а благодарение на своята майка министърката на туризма Ангелкова жалко за другите участници така е в живота самовлюбени в себе си подлеци като Ана Мария Крайчева винаги печелят в живота

Добавете коментар