Сашо Кадиев се оказа слаба ракия

Сашо Кадиев се оказа слаба ракия
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев никога не е бил добър във физическите изпитания и това се потвърди още веднъж. Актьорът сякаш е бил освободен от физическо като малък!

Специалният гост на „Фермата“, водещият на bTV Сашо Кадиев, се оказа слаба ракия в сравнение с майка си, актрисата и кулинарка Катерина Евро, видя HotArena.

Сашо Кадиев

Излагация на Сашо Кадиев във „Фермата“

Синът на Катето не успя да покаже и малка част от нейните способности в играта „Жадният фермер“, която изисква перфектен баланс, координация, търпение и голяма глътка.

В тази надпревара състезателят е прикрепен към съоръжение от дървени трупчета и въжета. Подръпвайки леко въжетата, той трябва да изтегли към устата си чаша, пълна с течност и да я излее в гърлото си.

При участието си във „Фермата“ преди дни, Катето гаврътна мощна глътка, без капка да падне от устата й и скри топката на участниците в шоуто. В същото изпитание Сашо се поизложи, като целият се заля.

Фермерите коментираха, че в тази игра Евро е била много по-добра. „Опитът си казва думата“, въздъхна младият бизнесмен Митко Калайджиев. „Катето е стара акула“, допълни с гордост Сашо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар