Тотален шок: Няма да повярвате коя е Розата в „Маскираният певец“!

Тотален шок: Няма да повярвате коя е Розата в „Маскираният певец“!
Гласувайте за статията

Безспорно най-коментираното предаване този телевизионен сезон е „Маскираният певец“ и неговите тайнствени образи. Броени часове преди големия финал HotNews се добра до 100% достоверна информация, свързана с един от най-мистичните участници. До днес упорито се налагаше мнението, че в костюма на Розата се е превъплътила популярната ни рок певица Роберта, но колкото и масово да е това твърдение, уви, няма нищо вярно в него.

Продуцентите на шоуто всъщност крият най-сериозния си коз в този образ и най-вероятно това е очакваният победител, защото едва ли сте предполагали, че с такъв музикален талант и безспорно силен глас може да се похвали актрисата Александра Сърчаджиева.

Розата Маскирания певец

Розата има всички шансове да спечели „Маскираният певец“

Да, тя е Розата в „Маскираният певец“, колкото и невероятно да ви звучи и това ще стане ясно в съботното финално издание на продукцията. Водещата умело прикри изявата си и дори тези дни замаза очите на приятелите си, споделяйки снимки от ваканцията си в Рим. В италианската столица беше за няколко дни с дъщеря си София.

Вторият въпросителен – Кой се крие в костюма на Гарвана?Най-честите предположения с пернатото, обвързваха с шоуто Лейди Би, Тита, Жана Бергендорф… Верният отговор обаче е младата певица от „Х Фактор“ Виктория Георгиева, която както вече е известно ще представи България на световния финал на „Евровизия“ в Холандия.

Третият финалист – Пчелата пък е Маги Джанаварова, която нашумя преди години от друг музикален формат – „Мюзик Айдъл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар