Андреа изригна срещу Пайнера: Един алчен човек, който държи монопол над всички!

Андреа изригна срещу Пайнера: Един алчен човек, който държи монопол над всички!
Гласувайте за статията

Андреа продължава със сериозните нападки към „Пайнер” и лично боса инж. Митко Димитров след концерта в Пловдив. Още по време на провеждането му тя коментира празната зала и липсата на големи звезди, после дори успя да размени ядни реплики по въпроса с Галин, който я обвини, че завижда, защото няма участия. Вчера късно вечерта тя изригна в социалните мрежи:

„Без да казваме истината, няма как да се развиваме. Жалко, но още не сме се развили като музикално общество дотолкова, че основните поп фолк изпълнители да проумеят, че не трябва да ги е страх да се откачат от някаква си фирма, която им определя нейните си правила и си гледа само нейните интереси. Един алчен човек, който ги манипулира и всяческа драпа да държи монопола над всички заведения именно чрез тях, които той ограбва с 30,40, 50 дори 60 процента от хонорарите от участия и 100 процента от авторските права и дигиталните продажби, а те милите дори не осъзнават и едвам намират пари за песни и клипове.

Андреа

Андреа избухна срещу Митко Димитров

Понеже взимат минимално от музиката, някои дори намират мъже, които да им дават срещу нещо си. Жалко, много жалко за колегите, звездите, които са идоли на много хора. Страха български, робското мислене. А сме в 21-и век. Много жалко за България, много жалко за българската музика и този уникален жанр поп фолк. Хора, колеги, фенове, родители.. жалко за нас. Никой не е виновен“, написа Андреа. Част от феновете я поздравяват за смелостта да каже своята истина, но други й напомнят, че откакто е напуснала фирмата рядко вади нови песни и няма участия.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар