Невероятно разкритие за Лили Иванова: Можеше изобщо да не стане певица!

Невероятно разкритие за Лили Иванова: Можеше изобщо да не стане певица!
Гласувайте за статията

Днес Лили Иванова можеше да е шампион по спортна гимнастика, а не най-известната ни певица. На млади години тя е една олимпийските надежди на България, но пищният й бющст в пубертета я отказва от прескоците на коза и съчетания на земя. Специалистите от онова време споделят, че Лили е имала прекрасна генетика – гъвкаво тяло като на кошута, природен отскок и невиждана за габаритите й сила. В началото на нейната спортна кариера всички мислили, че сестра й Магда ще стане певица, а Лили гимнастичка.

Тренирала съм земна и спортна гимнастика. Участвала съм в състезания и дори съм печелила първенства. Играла съм на успоредка, на греда, прескачала съм коза”, разкрива Лили Иванова.

Лили Иванова

Лили Иванова можеше да направи друга кариера

Тя печелила състезание след състезание, но в пубертета бюстът й взел, че наедрял непропорционално за крехкото й тяло за ужас на треньорите и радост на съучениците й от мъжки пол. Покрай това тя се превърнала в най- ухажваната девойка, но се наложило да спре с тренировките. На 13-години тя печели златен медал на републиканското първенство в Русе, годината е 1952-ра.

Спортната й картотека показва истинската й дата на раждане, Въпреки спекулациите тя съвпада с това, което Лили казва – че е родена на 24 април 1939г., пише „Телеграф”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар