Мъжка любов във „Фермата“: Митко Калайджиев награби Краси Джунов!

Мъжка любов във „Фермата“: Митко Калайджиев награби Краси Джунов!
Гласувайте за статията

Гореща мъжка целувка изпоти риалитито „Фермата“. Двама от участниците се мляснаха страстно секунди преди елиминационния дуел!

В очакване на битката, преливащ от адреналин, младият бизнесмен Митко Калайджиев скочи върху автомонтьора Красимир Джунов и се впи в устата му. Неочакваната ласка не предизвика нито ужас, нито погнуса в жертвата. Джунов понесе целувката мъжки.

Фермата

Митко и Краси се целуват във „Фермата“

Митко и Краси излязоха на арената с еднакви тениски с надпис „Без кураж няма слава!“ в подкрепа на страдащия от детска церебрална парализа Иво, син на бившия участник във „Фермата“ и екс полицай Митко. Преди четири години момчето, което тогава беше на 12, влезе за един ден с баща си в шоуто и спечели симпатиите на зрителите. Митко обяви, че синът му упорито се бори с болестта, а девизът му е: „Без кураж няма слава!“.

По време на настоящия дуел Иво отново беше гост на стопанството и излезе на арената по покана на Митко Калайджиев. „Въпреки че не си участвал във „Фермата“, ти си част от нашето семейство и си изключителна мотивираща сила за дуелистите“, заяви водещият Андрей.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар