Нещо ужасно се случи с Гала!

Нещо ужасно се случи с Гала!
3 (60%) 2 votes

Персийският котарак на Гала, който носи нестандартното за домашен любимец име Баудолино, е напът да се превърне в медийна звезда. Водещата на сутрешното предаване „На кафе” често разказва в ефир любопитни случки, свързани с ежедневието на нейния четирилап приятел. Преди време своенравният котак бе одрал по окото своята стопанка и Гала цъфна в ефир с тъмни очила. Когато раната й взе да заздравява, тя се появяваше солидно гримирана, за да прикрие драскотината.

Гала

Гала си изпати от котката си

Във вторник блондинката за пореден път разказа за премеждията си с непослушния Баудолино. Около коледните празници всяка година имали проблеми с украсата на елхата, тъй като котаракът се опитвал да се покатери по нея. Често опитите му завършвали със събаряне на цялото дръвче и изпочупване на закачените играчки. Последната беля на Баудолино била съвсем скорошна. Персиецът забелязал в дома им тлъста муха и се задействал ловния му инстинкт. Животинката се засилила, подскочила нависоко, но вместо да улови мухата, разпорил с нокти завесите на своята стопанка. Гала направо побесняла, но половинката й Стефан я успокоил, че не е станало кой знае какво.

Баудолино попаднал в дома им преди 7 години. Котката на позната на Гала родила и тя се чудела какво да прави с пухкавите котенца. Дъщеря й Мари настоявала да си вземат едно от тях и така в дома им се появил хулиганът Баудолино, кръстен на едноименния герой от романа на Умберто Еко, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар