Купон по случай края на „Игри на волята“

Купон по случай края на „Игри на волята“
Гласувайте за статията

„Игри на волята“ създаде немалко приятелства сред участниците. Не всички се възприемаха като конкуренти и това се вижда след шоуто!

Първият сезон на „Игри на волята“ е вече в историята. Победата на Добрин изненада всички, дори участниците, които през цялото време го подценяваха. Най-шокиран остана Юлиян, който бе сигурен, че именно той ще грабне паричната награда от 200 бона.

Игри на волята

Момчетата се забавляват след „Игри на волята“

Въпреки интригите и скандалите във формата, някои от участниците успяха да създадат добри приятелства. Като че ли в племето на „Славяните“ се оказаха най-честните и добронамерени играчи, които продължават да се виждат и извън формата.

Част от участниците в хитовото риалити решиха да отпразнуват края му в столичен чалга клуб в Студентски град. Томас, Веселин и Георгиос от племето на „Славяните“ и Атанас от „Траките“ сформираха една бойна дружина и заедно цяла нощ поливат общото си приключение, в което се пуснаха лятото. Те избраха един от най-оборотните клубове и показаха, че обичат да се забалвяват под звуците на чалга ритмите.

Веселин бързо събра погледите на всички не само с изваяните си мускули, но и със скандалната риза, която накара оперната певица Ана-Мария да му изглади и откъдето тръгнаха техните проблеми и вечни скандали.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар