Добрин, който спечели 200 бона от „Игри на волята“: Парите не са важни!

Добрин, който спечели 200 бона от „Игри на волята“: Парите не са важни!
Гласувайте за статията

„Не приемам парите като нещо много важно. Номерът е какво ще се получи след като се оползотворят“, споделя големият победител Добрин, който грабна голямата награда от 200 000 лв.

„Искам да инвестирам в нещо, което ще помогне за опазване на природата. Дали ще информира хората по някакъв начин, ще ги вложа, за да помогна на животните, със сигурност ще бъде насочено в тази посока.

Дорин Игри на волята

Добрин с първо интервю след финала на „Игри на волята“

Доколкото другите участници споделиха с мен, накарал съм ги да се замислят за доста неща, свързани с опазването на природата. Някои от тях се въздържат да използват найлонови торбички при пазаруване, замислят се за пластмасовите опаковки, когато пазаруват“, сподели Добата, който проявява голям интерес към биоразнообразието, опазването на планетата и науката.

„Единственото, което ми липсваше в състезанието, беше връзката с интернет, защото използвам мрежата често, за да се информирам. Самоук съм, но следя известни учени и хора, които се занимават активно с опазване на околната среда.“

„След финала се надявам останалите участници да са били искрени и да останем приятели с всички. Към никого не изпитвам лоши чувства, независимо как сме се държали в играта. За мен прошката е сред най-важните качества.

Вече е отворен кастингът за втория сезон на „Игри на волята: България“.

Източник: Nova.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар