Коя е жената до Киану Рийвс

Коя е жената до Киану Рийвс
Гласувайте за статията

Наскоро кино легендата Киану Рийвс бе във всички медии и социални мрежи, водейки за първи път в 35-годишната си кариера приятелка на червения килим. Актьорът, който освен че е пословично потаен относно личния си живот, не е от мъжете, които често сменят партньорките си.

Той умело крие личния си живот и успева да стои далеч от скандалите.
Затова и фактът, че за първи път публично представя своя приятелка си бе истинско събитие. Както и фактът коя е жената до 55-годишния актьор. Оказва се, че тя няма нищо общо с актьорската професия и Холивуд. Сърцето на Киану Рийвс е в творческите ръце на 46-годината художничка и визуален артист Александра Грант. А тя пък направи огромно впечатление на всички с дългите си посивели коси.
А причините й са наистина основателни. Според научни изследванияпо темата – рискът при цветнокожите от рак на гърдата в следствие на продължително боядисване на косата е цели 45%, а при белите жени 7%.
И така въпросната дама споделила публично, че посивява преждевременно – още в 20-те си години. Оттогава съм боядисвала косата си във всеки възможен цвят, докато вече не можех да толерирам токсичността на боята“, споделя приятелката на Киану Рийвс. Тя допълва, че някъде през 30-те си години е решила вече да не се боядисва и оттогава се радва на естествения си цвят.

Из Списание Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар