Ето защо Николета Лозанова се разделила с Валери Божинов! (виж тук)

Ето защо Николета Лозанова се разделила с Валери Божинов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ето защо Николета Лозанова зарязала Валери Божинов!

„Един ден, взирайки се в златната рибка, си пожелах да имам всичко, което виждате на този кадър. Пожелавам на вас да желаете смело и с цялото си сърце”. Това пише Николета Лозанова под рисунка на себе си и семейството си в социалните мрежи.

Николета Лозанова

Николета Лозанова щастлива на именния си ден

„Да сме честити и щастливи всички именници”, написа още моделката под кадъра.

На нея позира цялото й семейство – Николета, малката Никол Божинова и Ники Михайлов, пише вестник „България днес”.

Сега стана ясно и защо Николета се раздели с Валери Божинов. Той не празнува Никулден… Това, разбира се, е в кръга на шегата.

Припомняме, че само преди няколко дни Лозанова отпразнува поредния си рожден ден. Николета е посрещнала гостите си с меко казано скандална визия – прозрачна, отрупана с камъни рокля от своя моден гуру Филип Плейн.

Дрехата е била гвоздеят в ревюто на дизайнера от колекцията му за 2020г. и е уникат – произведена в една единствена бройка, писа ПИК.

През последната седмица рожденичката е била на тръни, тъй като буквално часове преди купона роклята е пристигнала в София от Щатите, където са я снимали за корицата на „Vogue”.

Шедьовърът на Плейн НиЛо е гарнирала с високи ботуши над коляното, също от последното ревю на дизайнера. Според запознати отрупаните с безброй камъни и диаманти чизми струват най-малко 20 хиляди лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар