Михаела Филева вае перфектно тяло с танци! (виж тук)

Михаела Филева вае перфектно тяло с танци! (виж тук)
Гласувайте за статията

Михаела Филева поддържа перфектното си тяло с танци!

Певицата Михаела Филева поддържа перфектната си форма не с фитнес или други тежки упражнения, а с танци.

Михаела Филева

Михаела Филева вае тялото си с танци

Любимката на Графа винаги изненадва с интересна хореография по време на музикалните си участия. А за да изпълни идеално движенията, прекарва много време в репетиции.

Дългокраката брюнетка казва, че не спазва хранителен режим. Но открай време поддържа едни и същи мерки, като никога не е била повече от 57 килорама. Тя е висока цели 176 см и това тегло е оптимално за нейния ръст, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че от известно време насам тя си има и сериозен приятел, в когото е лудо влюбена.„Един от най-интелигентните хора, които съм срещала. Споделя страстта ми към неорганизираните пътувания.

Да си купиш билет, без да имаш предварителен план какви забележителности ще посетиш. Наистина съм много щастлива и много добре се чувствам с този човек. Казва се Стефан, занимава се с маркетинг.“

Така Михаела Филева описа новия си загадъчен любим, като за първи път си позволи да разкрие името му.

Оказа се, че Стефан Грънчаров е сред приятелите на Михаела в социалната мрежа. На външен вид – хубавец, доста доближаващ се до типа мъже, които Филева харесва.

Завършил е „Маркетинг“ в УНСС, Стефан също като певицата обича да пътешества и е обиколил доста екзотични кътчета по света.

И двамата са родом от Търново, а в момента живеят в София, където по думите на Михаела са се запознали чрез общи приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар