Взеха се: Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-младия от нея Джулио! (виж тук)

Взеха се: Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-младия от нея Джулио! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дарина Павлова се сгоди за младия си любовник!

Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-младият от нея италиански секссимвол Джулио Берути. Вдовицата на Илия Павлов и секссимволът бяха прекратили отношенията си. Но едно изненадващо предложение за брак пак ги събрало.

Дарина Павлова

Дарина Павлова се сгоди за младия си любовник

Самата Дарина се похвали, че е получила годежен пръстен от Джулио, осеян с десетки диаманти. Тя публикува снимка на хванатите им ръце с текст:

„Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време.“ Ювелирното бижу е под форма на змия, чиято глава е украсена с огромен диамант.

Мадам Мулти решила да носи бижуто на лявата си ръка, тъй като минава вена „аморис“ или вената на любовта, която се свързва директно със сърцето.

Двамата имат и почти идентични часовници със сателитно насочване. Дарина ги купила като символ на верността им. 56-годишната Павлова е мениджър на 35-годишния Берути. Тя се грижи за неговата кинокариера като му урежда участия в италиански и холивудски филми.

Двамата идват често у нас за снимки на различни хитове, сред които и „Непобедимите 3“. Догодина ще се появи и „Адът на Габриел“, гласен да задмине по секспвровокации и „50 нюанса сиво“. Там Джулио има креватни упражнения с Мелани Занети.

Дарина обаче е присъствала на всичко снимки, за да е спокойна, че сцените ще си останата само на лентата. Според запознати, тя е наела и охрана за Джулио.

През лятото двамата бяха на Златни пясъци, а цял взвод гардове се грижеха никой да не притеснява и да не снима двойката, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар