100 Кила влюбен до уши в Олга Пейчева от Добрич!Секретарката на разжалвания депутат

Живко Мартинов-Суджука е гаджето на 100 Кила, узна. Бдителни фенове разкриха пред вестник България днес, че Олга Пейчева от Добрич е мистериозната дама на сърцето на рапъра. [caption id="attachment_436365" align="alignright" width="300"]100 Кила 100 Кила е хлътнал до уши по Олга[/caption] Двамата са заедно поне от две години, на варненецът упорито криеше завоеванието си. Папараците на вестника изловиха влюбените гълъбчета на бензиностанция още в края на 2017 година.

Шармантната млада дама е засичана с изпълнителя по дискотеки и музикални събития. Но официалното й представяне пред камерите бе преди броени дни на на премиерата на автобиографията на Килата "Свободен" в столичен мол.

Двамата се появиха облечени в еднакви пуловери на известна световна марка. Химията между влюбените се долавяше от погледите, които и хвърляха. Преди време в интервю Явор Янакиев призна, че е открил жената на живота си. Той сподели, че й е благодарен за подкрепата, която му дава. "Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива, споделя рапърът. Той е на път да стане добрички зет, тъй като семейството на изгората му е от там. Бащата на Олга доскоро бе зам.-председател на Общинския съвет в Добрич от НФСБ. Сега той се подвизава в Народното събрание, но длъжността му остава тайна. Половинката на Килата наскоро бе разпитвана като свидетел заради работата си при ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Разпитът на Пейчева бе поискан от защитата. И продължи близо час в сградата на столичната улица "Черковна". Още с влизането си в съдебната зала Олга впечатли присъстващите с дългите си пърхащи изкуствени мигли и скъпарския си парфюм. Темида не спести на 33-годишната блондинка въпроси за длъжността на татко й, но тя посочи, че не я знае. Олга Пейчева разказа, че заработвала като технически секретар във формата на Мартинов за отдаване на имоти под наем. Движела маркетинга и вземала 400 лв заплата за пълен работен ден. Живко Суджука дори й издал пълномощно да го представлява пред Министерството на земеделието, но не стана ясно дали се е възползвала от него. Тя побърза да се застрахова и още в началото уточни, че отношенията й с него са само служебни. Задачите й били да посреща гости, да им прави кафе и да изготвя работен график. През годините Олга е изкарвала прехраната си като служител в местното ВиК, а от известно време помага на евродепутата Вмил Радев. Въпреки служебните си ангажименти, тя успява да намери време и за гаджето.