Интернет завря: Не искат Добрин за победител в „Игри на волята“! (виж тук)

0

Зрители скочиха срещу победителя в „Игри на волята“ Добрин!

Страховит скандал се вихри след финала на „Игри на волята“. Интернет гърми от недоволство и настоява, че истинският победител е отпадналият Юлиян. А не Добрин, който спечели 200 хиляди лева. Зрителският вот показва, че 52,9% от гласувалите с есемес искат Добрин за победител.

Добрин
Зрителите не искат Добрин за победител

„Игри на есемес! Такава несправедливост не съм виждала!“, недоволна е зрителка, която се чуди дали е гледала риалити за сила, психика и издържливост или предаване тип „Биг Брадър“.

„Не разбрах в „Биг Брадър“ ли бяхме или в оцеляване на „Игри на волята“. Тя вярно, че простотията по хората ходи, но тия от формата доказаха за пореден път как докато се мъкнеш между капките, може да станеш началник, в случая финалист.

За мен трябваше да има последна решаваща битка + събрания „вот от народа“ и така да се определи победител. От тази несправедливост, която направиха, почти не съм спала да мисля защо толкова абсурдно, нечестно и недостойно постъпиха за финала.

За мен реалният победител е Юлиян! Този човек е повече от достоен да носи името победител – такива воини като него трябват на тази държава, а не шматки като повечето мъже“, допълва тя.

Феновете стигат по-далеч. Искат да дават пари директно на Юлиян, защото в очите им той е истинският победител и заслужава финансова подкрепа.

Юлиян обаче е против: „Пари на мен не ми трябват. Единствените дарения, които бих взел, са пари в помощ на спортния клуб, който създадох. Клубът е с общественополезна дейност, който желае да подпомогне развитието на спорта и децата, да дари в тази клубна сметка“, казва той.

„Човек, измисли нещо, някаква фен среща, защото дъщеря ми вчера плака час и нещо и заспа хълцайки, че не си спечелил ти. Пускахме, пускахме есемеси, не знам какво стана. Сигурна съм, че си много разочарован, и с право, и не ти е до феновете, но все пак помисли!“, пише друга фенка на Юлиян.

Има обаче и доволни, че именно Юли не е победителят. Той успя да си спечели заклети врагове с тежкия характер и трудното общуване с жените, което демонстрира в епизодите на предаването, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.