Фенове показаха най-изкуствената снимка на Андреа, нищо общо с нея!Андреа досади на феновете си

с войната с Пайнер, става ясно от последния й пост в Инстаграм. Певицата реши да отговори на собственика на чалга компанията с писмо, с каквото той се обърна към нея в петък. [caption id="attachment_436375" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа вече наистина прекали, кой ли и вярва?![/caption] В него инж. Митко Димитров разкри, че тя драпа да се върне в компанията, но това няма да се случи. Феновете, макар и тролове очевидно от бившата й фирма, се отегчиха от безкрайния спор между двамата, който продължава още от концерта в Пловдив. „Ъх,спри се миличка”, пише чалгафен. „Жалка е. Поне хората не са тъпи и забелязват истината”, пише админът на телевизия Планета. По-голям гаф на Андреа е снимката, с която е придружила посланието си към шефа на „Пайнер” инж. Митко Димитров.

Тя е толкова фотошопирана и изкуствена, че дори царицата на филтрите Андреа никога не се излагала така и това е най-пипаната й снимка. „Изкуствена”, категорични са виделите безумната снимка. А ето и какво написа Андреа:

"Димитре, Димитре.. относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен ! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта ! Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители. И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера ! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си ! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин ! Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш. Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно ! Ти беше отхвърлен от мен преди време ! Наистина концертът не ме засяга, прав си ! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема ! Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво ! А относно съобщенията, които ти написах бяха с цел да се примирим ! Но не и да се върна в залязващата ти фирма ! Исках да ти дам процент за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. [caption id="attachment_436376" align="aligncenter" width="248"]Резил: Вижте най-фотошопираната снимка на Андреа! (нищо общо с нея) - Снимка 2 Кое е това момиче?![/caption] Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор ! Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което ! Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти ! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек. Музиката е всичко за мен и винаги е било така ! П росто не случих на правилният човек ! Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си !", бясна е Андреа. Източник: hotnews.bg