Миро призна: Имах сериозни проблеми с алкохола! (виж тук)

Миро призна: Имах сериозни проблеми с алкохола! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миро призна, че е имал сериозни проблеми с алкохола!

Певецът Миро заяви, че изминалата година е най-добрата му досега, защото е успял да се пребори с алкохолна зависимост. „Изминаващата година беше много ползотворна за мен, защото се преборих със тази зависимост от алкохола, каза певецът пред предаването“120 минути“.

Миро

Миро разкри истината за пиенето си

„Пиех стандартно като българите, в един момент аз освен че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея“, каза певецът. Той е усетил сериозността на проблема си през януари тази година.

„Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин и си казах: Или умирам от това, защото този навик ще се превърне и вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна“, сподели артистът.

Той призна, че при него не е било нормално, по време на участие не е пиел, но като е знаел, че му остават само 40 минути е започвал, а основното е било бира. Той призна, че не само твърдият алкохол може да повлия, но и лекият, ако е в голямо количество.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар