Миро се обясни на Слави Трифонов: Колко те обичам! (виж тук)

Миро се обясни на Слави Трифонов: Колко те обичам! (виж тук)
Гласувайте за статията

Миро Каризмата се обясни в любов на Слави Трифонов, при това публично!

„Колко те обичам“, с тези думи Миро се нахвърли да гушка и да целува Слави Трифонов при първото си гостуване в неговата нова телевизия. Преди това певецът изпълни новата си песен, странно защо озаглавена „Пепел“.

Слави

Миро се обясни в любов на Слави Трифонов

Всъщност, можеше да го направи всеки, тъй като Миро само си отваряше устата при пълния плейбек, та дори и не се постара много да заблуди драгия зрител, че дере гърло.

Не се разбра какъв му е проблемът, защото при последвалото интервю гласът му нито стържеше, нито беше пресипнал.

Понеже някогашният хитмейкър – последното му наистина мега парче беше пуснато преди 11 години и се казваше „Губя контрол“, се яви с тъмни очила в студиото, които със заучено движение свали във вихъра на танца, Слави го изкодоши по тоя повод.

Миро обясни, че очилата са с диоптър. След това му се наложи да приеме да пее безплатно в новогодишната програма на телевизията на Слави. „След: Обичам те, няма сделка“, обясни ухилен Трифонов.

Ето, че първият гост в новогодишното шоу на Дългия вече е известен. Сега остава само да разберем какво още са ни подготвили шоуменът и екипа му. Сигурни сме, че ще е интересно и забавно, както винаги досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар