На 40 години: Мария Игнатова се върна към манекенството! (още подробности)

На 40 години: Мария Игнатова се върна към манекенството! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова се върна към манекенството!

40-годишната чаровница Мария Игнатова е решила да се завърне към моделството, след като телевизионната й кариера драматично се срина заради раздялата с Димитър Рачков.

Мария Игнатова отново заработва като модел

Хубавата блондинка се пробва като текстописец във фирмата на Влади Ампов – Графа. Оказа се обаче, че от това не се печели много. Затова чаровницата започна да се снима в рекламни фотосесии срещу хонорари.

Най-новата й изява е за модна марка, която залага в рекламите си не на професионални модели, а на жени от шоубизнеса. Преди да вземат Мария, в същата фирма правиха фотосесии с актрисата Деси Бакърджиева.

Напоследък обаче тя се е позакръглила и не влизала в габаритите на тоалетите им. Ето защо решили да пробват с Игнатова, която на своята възраст има мерки като на ученичка, пише вестник Уикенд.

Между другото май Мария Игнатова си живее живота повече от свободно и няма нов мъж до себе си. Въпреки множеството клюки и спекулации през последната година, които я свързваха с какви ли не мъже, тя се чувства отлично сама.

Близки до нея разкриват, че Мимето е достатъчно силна и независима жена, за да може да се справя сама с живота си. Без да търси кой да я издържа, подобно на много нейни колежки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар