Баща за пример: Ники Кънчев заведе дъщеря си на коледната елха!(Виж тук)

Баща за пример: Ники Кънчев заведе дъщеря си на коледната елха!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Ники Кънчев е много грижовен татко

Водещият Ники Кънчев заведе дъщеря си на запалването на коледната елха в столицата.

Ники Кънчев

Ники Кънчев е много грижовен татко

13-метрова новогодишна елха грейна пред НДК на 1 декември, а Ники Кънчев и щерка му Мари-София лично проследиха как светнаха лампичките й.

Водещият на Нова телевизия изгледа церемонията с наследницата си. Девойчето е на 11 и е ученичка във френския лицей „Виктор Юго”.

И Ники, и щерка му бяха екипирани с пухенки и топли шапки. Дебелата връхна дреха и капелата обаче не бяха добра дегизировка и мнозина разпознаха звездата от „Вип Брадър” и „Маскираният певец”.

Новогодишното тържеството започна с изпълнение на танцови състави и любими изпълнители. А когато часовникът показваше точно 18 часа, столичната кметица Йорданка Фандъкова запали крушките на празничното дръвче под звуците и светлините на стотици фойерверки, пише вестник Уикенд.

След края на шоуто „Маскираният певец“ Ники Кънчев със сигурност вече чака и се моли идната година да има нов сезон на риалитито Вип Брадър. Знаем, че от него той си докарва най-много пари и слава.

Големият брат се излъчва цели три месеца, което гарантира добри финансови постъпления за водещия му. Паралелно с изявите си по телевизията, Кънчев от години работи и в радиото. Той е един от любимите водещи на зрителите в ефира ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар