Виктор Николаев замина на коледна ваканция в Прага!„Къде изчезна Виктор Николаев?“

, се питаха зрителите на „Здравей, България“ миналата седмица. В серия от няколко предавания колежката му Аделина Радева излизаше сама на екран, докато държавата се тресеше от събития. [caption id="attachment_436436" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев Виктор Николаев замина с жена си на ваканция в Прага[/caption] В същото време Николаев не бил в отпуск по лични причини или в болничен, а отишъл на екскурзия.

Тв водещият заминал заедно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични подаръци и обиколка по знаковите забележителности.

През декември чешката столица е притегателна точка за хиляди туристи от цял свят заради прочутия пищен коледен базар, който се провежда там от десетилетия и бие по разкош даже тези в Германия. Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, но цените не повлияли на решението на Николаев да си подари ваканция там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които трупа, харчи само за две неща – апартаменти и екскурзии. Неотдавна стана ясно, че телевизионерът е същински имотен крал и има три лукс апартамента в идеалния център на София - на ул. „Раковска“ до Европарламента, на ул. „Паренсов“ и на ул. „Мальовица“. През изминалото лято пък Николаев пръсна над 30 пенсии за семейна почивка в Сицилия, заменяйки евтинията в съседна Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша и екзотиката на Южна Италия. Откакто на стола до него седна Аделина Радева на мястото на Ани Цолова, Виктор започна да отсъства доста по-често от преди, пише Ретро. Очевидно водещият е успял да постигне договорка с шефовете си да се възползва от отпуска си по всяко време на годината, а не само през лятото, каквато беше практиката преди. Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Радева. Която е ощетена откъм почивки заради негови непрестанни воаяжи.