Ето защо Виктор Николаев изчезна от екран миналата седмица! (виж тук)

Ето защо Виктор Николаев изчезна от екран миналата седмица! (виж тук)
Гласувайте за статията

Виктор Николаев замина на коледна ваканция в Прага!

„Къде изчезна Виктор Николаев?“, се питаха зрителите на „Здравей, България“ миналата седмица. В серия от няколко предавания колежката му Аделина Радева излизаше сама на екран, докато държавата се тресеше от събития.

Виктор Николаев

Виктор Николаев замина с жена си на ваканция в Прага

В същото време Николаев не бил в отпуск по лични причини или в болничен, а отишъл на екскурзия.

Тв водещият заминал заедно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични подаръци и обиколка по знаковите забележителности.

През декември чешката столица е притегателна точка за хиляди туристи от цял свят заради прочутия пищен коледен базар, който се провежда там от десетилетия и бие по разкош даже тези в Германия.

Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, но цените не повлияли на решението на Николаев да си подари ваканция там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които трупа, харчи само за две неща – апартаменти и екскурзии.

Неотдавна стана ясно, че телевизионерът е същински имотен крал и има три лукс апартамента в идеалния център на София – на ул. „Раковска“ до Европарламента, на ул. „Паренсов“ и на ул. „Мальовица“.

През изминалото лято пък Николаев пръсна над 30 пенсии за семейна почивка в Сицилия, заменяйки евтинията в съседна Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша и екзотиката на Южна Италия.

Откакто на стола до него седна Аделина Радева на мястото на Ани Цолова, Виктор започна да отсъства доста по-често от преди, пише Ретро.

Очевидно водещият е успял да постигне договорка с шефовете си да се възползва от отпуска си по всяко време на годината, а не само през лятото, каквато беше практиката преди.

Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Радева. Която е ощетена откъм почивки заради негови непрестанни воаяжи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар