Честито: Най-красивата фолк певица роди момиченце! (още подробности)

Честито: Най-красивата фолк певица роди момиченце! (още подробности)
Гласувайте за статията

Красивата Ангелина Милева стана майка на момиченце!

Най-красивата фолклорна певица роди. Хубавата Ангелина Милева даде живот на момиченце, което кръсти Деа. Дъщерята на звездата проплака в пловдивска болница. А щастливите родители изказаха своите благодарности на екипа на д-р Магдален Матев, който помогна за раждането на детето.

певица

Най-красивата фолк певица Ангелина Милева роди дъщеря си Деа

Ангелина от години е свързана с композитора Димитър Милев. Двамата имат вече един син—Александър, който е на 10 години и е в трети клас. Малчуганът с нетърпение очаква малката си сестричка да се прибере у дома и дори обещава да помага и много да я обича.

Колеги на певицата я засипаха с пожелания за щастливото събитие, като й пожелаха най-вече здраве, щастие и хубави моменти заедно. А певицата признава, че е много щастлива от увеличаването на семейството с още едно бебе, пише вестник „България днес”.

Ангелина е сред новото поколение певици изпълняващи тракийска народна музика. Тя е ученичка на народната изпълнителка Диана Иванова. В богатия си репертоар Ангелина изпълнява фолклор от различни области, на първо място от Тракия.

Също и авторски фолклор, попфолк, балкански фолк, както и българска естрада. „Още от малка обичах народните песни. Нямам в рода си някой известен изпълнител, а просто фолклорът ме грабна още докато бях невръстно дете.

В читалището в селото ми—Богдан, с ръководителката провеждахме уроци по пиано. И в доста ранна възраст започнах да се изявявам на сцена”, споделя Ангелина. Пожелаваме им да са живи и здрави!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар