След трагедията: Племенницата на Гала се върна от Америка! (още подробности)

След трагедията: Племенницата на Гала се върна от Америка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Племенницата на Гала се върна от Америка след трагедията с брат си!

Почернената племенница на Гала, която живееше с родителите си и брат си в Америка, се е прибрала у нас. Това съобщава сайтът hotnews.bg. Мария Пенева преживя ужасен шок преди година, когато брат й Георги бе застрелян от полицай на младежки купон.

Гала

Племенницата на Гала се върна от Америка

Георги и Мария са деца на брата на Гала – Петър Пенев, който от много години живее в САЩ.

„Бях събудена в 2 ч. през нощта на 11 декември от звъна на телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от град Фредония в понеделник, 10 декември в 1.30 ч.

Полицаят няма да бъде обвинен в нищо. Джордж имаше най-голямото сърце още от малък. Той обичаше нашата братовчедка Мари (това е името на дъщерята на Гала – бел. ред.) толкова много, че когато родителите ни му казали, че ще има малка сестричка, той бил толкова развълнуван, че настоял да кръстят и мен Мари“, разказа тогава за трагедията Мария Пенева.

От полицията в Бъфало съобщиха, че на 10 декември униформени служители се отзовали на сигнал от граждани. В къща на ул. „Либърти“ в банята на втория етаж се бил барикадирал млад мъж.

Когато той излязъл от къщата и тръгнал срещу полицаите, размахвайки нож, те видяли, че по тялото му има прорезни рани. Младият мъж атакувал полицаите, при което единият от тях – с над 15-годишен стаж, му извикал на спре.

След неподчинението му, полицаят стрелял и убил на място Георги. Новината накара Гала и Стефан спешно да поемат към Америка и няколко дни водещата на „На кафе” не бе на екран миналата година.

Трагедията накарала Мария Пенева да преосмисли живота си и да се върне в България. Тя черпи сили в тези трудни месеци от Гала и Мари, както и от баба си.

Четирите дами си организират събирания по женски и водещата и Майка й дори се съгласяват да играят ролеви игри, за да повдигнат настроението на почерненото момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар