Тъмнокожа красавица е новата Мис Вселена! (още подробности)

Тъмнокожа красавица е новата Мис Вселена! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тъмнокожа красавица стана Мис Вселена, работи като пиар!

Зозибини Тунзи, носителка на титлата „Мис Южна Африка“, спечели короната за тази година на конкурса Мис Вселена, състоял се в Атланта, САЩ. 26-годишната победителка спечели в оспорвана конкуренция с представителките на Пуерто Рико и Мексико.

Мис Вселена

Мис Вселена стана тъмнокожа красавица от Южна Африка, която работи като пиар

Тъмнокожата красавица, която се бори против насилието срещу жените, беше горещо аплодирана при заключителната си реч – нов елемент в конкурса.

В нея тя заяви, че иска да направи всичко възможно да насърчи младите момичета да вярват в себе си. Тунзи се пребори с над 90 кандидатки за 68-ата титла Мис Вселена, наследявайки короната от миналогодишната носителка – филипинката Катриона Грей.

Зозибини Тунзи е родена в дълбоката провинция в източната част на страната. Мести се в столицата Кейптаун като студентка. Специалността й е връзки с обществеността и управление на имиджа.

Започва да се появява на модния подиум през 2017 година. Тогава тя опитва късмета си в първия конкурс за красота, но не печели награда.

Тя опитва отново през 2019 г. и става „Мис Южна Африка“, след което се отправя да завладее света. Няма как да отречем, че Тунзи е наистина красива и си заслужава най-престижната корона на света.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар