Ники Михайлов би шута на брата на Алисия!(Ето от къде го прокуди)

Ники Михайлов би шута на брата на Алисия!(Ето от къде го прокуди)
Гласувайте за статията

Ники Михайлов натири брата на поп фолк дивата Алисия

Ники Михайлов би шута на брата на доскорошното си гадже Алисия. Вратарят и звездата на „Ара мюзик” бяха заедно четири години, но след като се разделиха, роднините на певицата също пострадаха.

Ники Михайлов

Ники Михайлов натири брата на Алисия

Защото националният ни вратар е прекратил дружбата си с брата на фолк дивата Алисия, пише в. „Уикенд“.

Футболистът е прокудил Иво Дойчев от скъпарската кръчма, която държи в базата на БФС в „Бояна“ – отбелязва изданието.

Преди две години футболистът навлезе в дълбоките води на бизнеса и започна да трупа пачки със заведение в националната база, където по чиста случайност доскоро бе шеф татко му Боби Михайлов, по-станал известен и като Боби Перуката.

Баровското заведение отвори врати в края на май 2017 г., но собственикът му се стремеше да остане в сянка. Ники Михайлов е едноличен собственик на фирмата, която го държи, като управител на заведението бе Иво Дойчев, брата на чалга дивата Алисия.

Проверката на изданието показала, че Иво е премахнат от управата на заведението в началото на този месец и е заменен от ортака на Ники Михайлов – 24-годишния Павлин Николов.

Докато Алисия и Ники Михайлов мачкаха чаршафите като официални любовници, синът на Боби Михайлов и Иво бяха в много близки отношения.

След като връзката се разпадна обаче, фолкаджийката вече не ще и да чуе за Мамин Ники, но брат ѝ продължи да бъде управител на фирмата.

Самата кръчма е в конфликт на интереси, защото Ники я получи от татко си, докато Боби беше шеф на БФС, коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар