Стефан Данаилов разделил имането на наследниците си!(Виж кой какво получава)

Стефан Данаилов разделил имането на наследниците си!(Виж кой какво получава)
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов разделил приживе богатството си

Стефан Данаилов постъпил твърде придвидливо, за да не се изпокарат наследниците му след неговата кончина.

Ламбо постъпил като един прозорлив човек, още до като бил жив, успял да уреди земните си дела. И то два месеца преди да си отиде.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов разделил приживе имането си

Когато големият актьор разбрал, че наближава края на земния му път, се разпоредил с цялото си наследство. Той се притеснил да не би близките му да се изпокарат, затова завещал кой какво да наследи от богатството му.

Негов единствен законен наследник се явява сина му Владимир. Той получава големия апартамент на актьора в квартал „Лозенец”, както и двата автомобила. Едното возило на Мастера е лъскав „Мерцедес”.

От апартамента Владко наследява три пъти по-голям дял от доведения син на Ламбо – Росен Цанков. Синът на съпругата му Мария от брака й с Вили Цанков, също става съсобственик на жилището.

Селската къща на Стефан Данаилов в село Марково ще се ползва по-равно от всичките му наследници. От нея има дял и племенницата му, която бе до него до края на дните му. Но Ламбо е оставил една вратичка в завещанието си.

Ако стигнат до споразумение, наследниците му могат да продадат имота в пловдивското село и да си разделят парите.

Владимир Данаилов ще наследи още и спестяванията на баща си. Те се изчисляват на 2 милиона лева и са в няколко банки. На дял от парите могат да разчитат още Росица Обрешкова, както и Росен Цанков, заедно с любимите внуци на актьора.

Говори се, че Стефан Данаилов оставил нещичко и на жената, която бе неотлъчно до него през последните месеци и дни от живота му – възрастната му икономка Невяна Милчева.

Целият му снимков архив получава племенницата Росица, която е преподавател и режисьор в НАТФИЗ, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар