Ето я внучката на Паша Христова: Вижте 19-годишната Ани! (още подробности)

Ето я внучката на Паша Христова: Вижте 19-годишната Ани! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Ето я внучката на легендарната Паша Христова!

Единствената внучка на легендарната Паша Христова е наследила нейната красота, видя „Ретро“. 19-годишната Ани, която през този май беше абитуриентка, е абсолютно копие на прочутата си баба, която познава само от разказите на близки и роднини.

Ето я внучката на Паша Христова

Девойката е взела характерните за Паша изящни брадичка, нос и очи. Пеенето не е страстта й, избрала е да учи в Софийския университет, а не в Музикалката академия. А от известно време е на крилете на любовта и си има сериозен приятел. Тя има и по-голям брат – Александър, от първия брак на баща й.

Съдбата на внучката на Паша също не е лека. Едва на 14-годишна възраст тя загуби баща си Милен – син на естрадната звезда, който почина внезапно, покосен от тежката диагноза рак. За да не й липсва нищо, за нея се грижи майка й Таня, снаха на изпълнителката на „Повей, ветре“.

Самият Милен има драматично детство – той остава полусирак на 2-годишна възраст, след като майка му Паша Христова загива в най-тежката самолетна катастрофа в българската история.

В най-трудните за него моменти единствено примата Лили Иванова му протяга ръка и го подпомага. Още приживе Милен сподели, че винаги ще помни грандамата на родната естрада само с добро.

„Спомням си я с черен автомобил с перденца. Идваше с Янчо Таков и ми носеше подаръци – влакчета, яйца, шоколад. Не ме забрави. После вече бях голям и се срещнахме в едно кафене. Тя се обади, говорихме си за мама.

Лили вече беше записала песента „Птица“, посвети я на мама. Тогава едни журналисти ни бяха снимали и си помислиха, че съм младото й гадже. Смяхме се много. Но е факт, че никога не ме забрави“, казва в едно от последните си интервюта Милен.

На предстоящия 21 декември ще се навършат 48 години от смъртта на Паша. Снаха й Таня споделя, че черната дата винаги отбелязват семейно. Информацията, че гробът й бил запуснат и за него се грижели само почитатели, не била вярна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар