Уж натуралната Мегз с яка „шпакловка“ за „Черешката на тортата“! (виж тук)

Уж натуралната Мегз с яка „шпакловка“ за „Черешката на тортата“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз се отказа да ходи без грим, шпаклова се яко за ефира!

Само седмици след като обяви, че спира с фотошопа и ще бъде натурална в социалните мрежи, дизайнерката Мегз реши да отдели часове за грим и прическа заради участието си в „Черешката на тортата”.

Мегз

Мегз пак започна да се маже яко преди ефир

След всеки епизод Миглена Каканашева се снима с фризьора и гримьора си. И им благодари за поредната си не чисто натурална визия. Бившата участничка в Биг Брадър написа през октомври в социалните мрежи:

„Преди месеци бих “блърнала” кожата си на тази снимка. Всъщност съм я блървала хиляди пъти, защото имам слънчева алергия, откакто се помня.

Знаете ли, много е странно, защото винаги съм вярвала, че обриви, целулит, акне и всички други “несъвършенства” – както обичаме да ги наричаме – всъщност са съвършеният израз на нуждите и проблемите на тялото ни. И въпреки това – точно аз – се блървах нон-стоп по снимките си.

Защо изобщо го правим? И откъде идва идеята, че тези неща са срамни, лоши, некрасиви и не са за показване? Не знам – но вече не искам да го правя“, категорична бе тогава Каканашева.

На снимките й по време на Черешката обаче по лицето й нямаше нито едно петънце, да не говорим за мимическа бръчка. Явно Мегз е размислила за натуралната си визия и ще продължи да ползва услугите на професионални гримьор за участията си.

По време на снимките на кулинарното шоу тя настоя да си смени мястото с Къци Вапцаров, защото не може да търпи хора зад гърба си.

Имала нужда да контролира всичко и всеки. И затова не понася телевизионерите от екипа на Черешката да снимат с камера или да записват с микрофон зад гърба й.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар