Криско се ядоса не на шега: Виж как изригна преди часове! (още подробности)

Криско се ядоса не на шега: Виж как изригна преди часове! (още подробности)
Гласувайте за статията

Криско се разгневи за пореден път, явно бащинството доста опъна нервите му!

Гневният Криско избухна с пост в социалната мрежа. Габровецът се ядоса на публикациите в доста медии, че е посветил новата си песен на новородената си дъщеря Амая.

Криско

Рапърът Криско се ядоса на клюките за бебето му

„Все по-често се убеждавам, че сме супер първосигнални. Как решиха тези хора дето са писали статия, че посвещавам песен на бебето си?! Може би затова, че обложката е с бебе? Някъде казах ли, че посвещавам песента, която още никой не е чул, на някой?“, написа рапърът.

Криско постна снимка на бебе, което лежи с биберон в устата. Той написа към нея „Благодаря ти“ – това е и заглавието на новото му парче.

„12.12.2019 Четвъртък! В 19:00ч. Премиера на последната ми песен за това десетилетие – “Благодаря Ти”“, написал е щастливият татко към кадъра и това провокира слуховете, че парчето е посветено на малката Амая и че тя е на кадъра.

Криско все по-често изпада в изблици на гняв. Нещо, което преди не сме виждали у него. Явно бащинството, ангажиментите в работата и системното недоспиване си казват думата. Нервите на Кристиан Талев видимо са опънати и затова е добре поне феновете му да не го дразнят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Криско се ядоса не на шега: Виж как изригна преди часове! (още подробности)”

  1. Аа?!

    Дек. 11. 2019

    искам да го питам този как позволи един дългоочакван празник, който да донесе така желания подарък , за който детето се е постарало да остане послушно през годината, да се сведе до най-тъпото изречение в ефира сега :“Лапето иска играчки ….“

Добавете коментар