Честито: Веселка е вторият финалист във „Фермата“! (още подробности)

Честито: Веселка е вторият финалист във „Фермата“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Веселка се оказа вторият финалист в риалитито „Фермата“!

След като се би геройски и показа изключителна сила, многодетната майка Веселка стана втората жена финалист във „Фермата“. Конярката от село Борима си извоюва правото да излезе на арената в последния сблъсък от шоуто, който ще се излъчи на живо на 14 декември.

Веселка

Веселка стана вторият финалист във „Фермата“

Младата жена ще влезе в тежка схватка с учителката Маргарита, която първа се класира за най-важния сблъсък.

Веселка, която е само на 22, стигна до финала, след като на елиминационния дуел разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана.

По този начин тя прати не само съперничката си, но и дъщеря й Велислава вкъщи. Защото двете влязоха в шоуто като един играч.

В адската седмица от предаването, през която напрежението стигна кулминацията си, станаха ясни и останалите участници, които ще се борят за място на финала във вътрешните елимиации.

Автомонтьорът Краси ще се изправи срещу софтуерния инженер Митко Караиванов, а военният Станислав ще атакува фитнес треньора Сами.

В последния свиреп сблъсък на 14 декември двама мъже, чиито имена още не знаем, ще се изправят един срещу друг. Същото ще направят Веселка и Маргарита.

Победителите – мъж и жена, ще се противопоставят в две битки, съобразени с факта, че участниците са от различни полове, а „Фермата“ 5 ще излъчи своя голям победител.

Източник: Monitor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар