Срамота: Лили Иванова замръзна на концерта си в студената зала 1 на НДК! (виж тук)

Срамота: Лили Иванова замръзна на концерта си в студената зала 1 на НДК! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лили Иванова замръзна в студената зала 1 на НДК!

Голямата Лили Иванова вдигна зала 1 на НДК на крака, но в същото време негодува заради студа, който бра на сцената. Тя пя пред повече от 4000 души в препълнения дворец на културата.

Лили Иванова

Лили Иванова се намръзна на сцената

Певицата е известна с високите си изисквания и не се притесни да попита пред публиката какъв е проблемът. „Изведнъж стана много студено в залата. Защо се случи така?” попита от сцената Лили. Самата певица беше със супер шик визия–малка черна рокля, черни чорапи и високи токчета.

Нищо чудно, че певицата трепереше заради зимния студ в залата и поиска да оправят отоплението. И докато се бореше със студа, Лили се натъкна и на друг проблем–неравна сцена.

„Тази сцена е много неравна. Защо така е подредена?”, попита Лили, докато едва пристъпваше, за да не падне. В един момент обаче певицата свали обувките си и затанцува боса по сцената, а след това се разходи и сред публиката.

Естрадната прима бе почетена от хиляди фенове, които станаха на крака, за да й благодарят за всяка нейна песен.

Концертът бе по повод представянето на новия й албум „Севдана”. Текстовете в него са на Стефан Вълдобрев и Мартин Карбовски, с които Лили работи през последните години. А на първия ред бе и кметът на София Йорданка Фандъкова, 100 кила и Владо Пенев, пише вестник „България днес“.

Примата получи цветя от Борисов, като не пропусна да му благодари от сцената и изчете цял списък депутати и бизнесмени, които също я почетоха в празничния ден.

Между всяка песен Лили изяждаше по лъжичка мед и така до края на концерта. А в края на концерта примата приемаше над 10 минути оглушителни аплодисменти.

През цялата вечер обаче певицата бе с огромни слушалки на главата. И не ги свали до края на вечерта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар