Това ли е мистериозната годеница на Руслан Мъйнов? (Виж тук)

Това ли е мистериозната годеница на Руслан Мъйнов? (Виж тук)
Гласувайте за статията

Руслан Мъйнов избягва да афишира личния си живот

Комикът Руслан Мъйнов, след серия неудачи в личен план, най-после намери жената на живота си, пише HotArena.

Руслан Мъйнов

Това ли е тайнствената годеница на Руслан Мъйнов?

Той се появи с мистериозната дама на светско събитие и дори я запозна с колежката си Силвия Лулчева. Навършилият 43 години актьор предпочита да крие дамата на сърцето си, най-вече от суеверие.

„Тя е амбициозна и умна. Но засега не искам да се показва в публичното пространство“, сподели преди време Мъйнов.

Талантливият актьор смята, че за него е по-добре любимата му да е инкогнито, заради всичко, случило се в личния му живот. „Не искам да стане като връзката ми с Алекс Сърчаджиева. Навсякъде тръбяха за нас, че живеем заедно и в един момент нещата се разсъхнаха.“, сподели с тъга Руслан.

Сладурът, който заради новата си любов свали 15 килограма, обясни, че вече е готов и за предизвикателството да стане баща. „Обичам децата! Станах кръстник на три хлапета на мои съученици.

Родителството е отговорна работа, но съм готов и това да се случи в живота ми. Като гледам Любо Нейков колко е щастлив, смятам, че и с мен ще е така“, обясни комикът.

Колкото до това дали ще има скоро сватба, Мъйнов е категоричен: „До края на годината не планувам брак! Ама то знае ли човек“. Според близките му колежката му Анелия Луционова е завладяла сърцето му, но дали тя е тайнственото му гадже, предстои да разберем.

Не без съжаление Руслан обясни, че и тази година няма да успее да отскочи до родния си град Измаил за Коледа.

„Все пак сестра ми дойде за рождения ми ден при мен и това най-много ме зарадва. Засега след близките и професията, най-ценни са ми приятелите. За по-нататък приоритетите ми със сигурност ще се променят“, каза звездата от Комиците, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар