Любовникът на Мария Игнатова стана кмет

Любовникът на Мария Игнатова стана кмет
Гласувайте за статията

„Отказвам се от акробатиката и вече съм зам.-кмет на Ямбол. Готов съм на всякакви жертви за любимия си град и ще го направим като малък Париж”. Това обеща бившият любовник на Мария Игнатова–Енчо Керязов, който се отказа от спорта.

Керязов, който дълги години участваше в различни международни спортни състезания, взе решение да се оттегли от спорта и да се посвети на политиката. Семейството му също се изненадало от решението му, но го подкрепили.

Енчо Керязов

Енчо Керязов, който топлеше леглото на Мария Игнатова, влезе в политиката

Майка ми се радваше, че съм се върнал. Тя мечтаеше за това, въпреки че не вярваше, че ще стане. А аз винаги съм знаел, че един ден ще си дойда тук и тук ще си остана. Не съм имал намерение да живея в чужбина, но не съм и мислил, че ще седна на този зам. — кметски стол”, каза още Керязов.

Керязов зарязал предварително уговорени ангажименти, за да влезе в новата си роля. Той се притеснява, че няма да може да тренира, но се надява да успее да си открадне време по-нататък, пише „България днес“.

Керязов е категоричен, че ще работи за успеха на града, както години наред работеше за своята кариера. От шестгодишен той се занимава акробатика и жъне огромни успехи.

Той прави грандиозна кариера на цирковата арена, а през 2007 година дори печели наградата „Сребърен Клоун” и основава фондация в България, която да помогне на талантливи деца в спорта и изкуството.

Керязов впечатлява родната публика и със спектакъла „Нощ на звездите”, който организира благотворително всяка година.

Във всички свои интервюта Керязов е категоричен, че големите му успехи се дължат най-вече на волята му и на съпругата му Дима.

„Ако не беше тя да ме подкрепя в много трудните моменти, които съм имал, едва ли щях да се справя”, благодарен е днес Енчо.

Бившият любим на Мария Игнатова има двама синове–на 14 и 19 години, които в момента учат съответно в България и Германия. Керязов е категоричен, че децата му сами ще изберат къде да живеят, но се надява да изберат родината като него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар