Скандално! Жена твърди: Мутрите на Слави Трифонов скочиха да ме бият!

Скандално! Жена твърди: Мутрите на Слави Трифонов скочиха да ме бият!
Гласувайте за статията

Бесен екшън с джиповете на Слави Трифонов се е разиграл в столичния квартал Изток.

Автомобил от кортежа на Дългия едва не помлял софиянка, отнемайки й най-безцеремонно предимството. Случката се е разиграла на 3 декември на паркинг, в близост до скъпарски ресторант, където Трифонов често е засичан. След като един от джиповете му, пълен догоре с охрана, отнел предимството на друг автомобил, управляван от жена на средна възраст, отнесъл страничното му огледало. Вместо да получи извинение обаче, потърпевшата едва не станала жертва и на физическа агресия от страна на мутрите на Трифонов.

Слави Трифонов

Скандален разказ с участието на Слави Трифонов

Афектирана, жената решила да разкаже за случая във Фейсбук, пишейки до страницата на Вечерното шоу на Слави Трифонов. Ето разказът на Хубавена Ненкова: „Здравейте, досега харесвах Слави, но от днес той за мен и семейството ми е мъртъв. Да вземе да си обучи охраната на културно каране… мутренските години минаха. Удари ме тяхна кола и избяга, а задната кола реши, че ще ме сплаши… като слязат мутрите да ме бият (от паркинга в кв. Изток, от който излязоха, първите 2 коли не бяха с предимство.)“.

Потърпевшата допълни: „То не е катастрофа, а мръсна газ ми отнесе страничното огледало и неговите бодигарди тръгнаха да се ежат. Трябваше да извикам полиция, но се ядосах и тръгнах„. Според жената бабаитите на Трифонов и самият той не са й оказали никаква помощ. Не им е дала шанс да я нагрубят, защото веднага запалила и тръгнала. Щетите по колата си обаче ще трябва да поеме сама.

Припомняме, че Слави се движи из София с брониран джип Рейндж Роувър, поне още едно такова возило за ескорт и няколко въоръжени бодигардове в двете коли. Под тежка охрана е и сградата на телевизията му, пише Ретро. Така ли си представя водещият морала в политиката, след като създаде и партия – с демонстрация на агресия, възмущават се хората в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар