Жесток скандал: Ограбиха Слави! Трябва да забрави за „Няма такава държава“

Жесток скандал: Ограбиха Слави! Трябва да забрави за „Няма такава държава“
Гласувайте за статията

Слави Трифонов понесе нов жесток удар по амбициите си да влезе в политиката. Дългия се срещна очи в очи с брутален обир!

Седмица след отказа на Софийски градски съд да регистрира партията на Слави Трифонов „Няма такава държава” се оказа, че името на бъдещата формация е регистрирано в Патентното ведомство.

Слави Трифонов

Кошмар връхлетя Слави Трифонов

С това идейният политически проект на Слави е ограбен. Според Фейсбук страницата „Правна лудост”, марката е регистрирана от Чавдар Новаков. Справка показва, че това е името на дългогодишния кмет от ПП Герб на радомирското село Кондофрей. Проверка на „България Днес” в Патентно ведомство показа, че името действително е регистрирано от Чавдар Новаков, но това не е въпросният кмет.

„Нямам нищо общо с тази глупост. Не съм си помислял да регистрирам такава марка. Аз съм от ГЕРБ и нямам общо с Трифонов”, казва Новаков. Той подозира, че някой е откраднал личните му данни, за да се скрие регистрацията и смята да сезира прокуратурата.

Оказва се, че притежателят на патента също като Слави е от Плевен и живее в София. Притежателят на марката от години се занимава с отпускане на заеми. На негово име са регистрирани две заложни къщи. Самото заявление Новаков подава две седмици след като Слави обяви името на бъдещата си партия, с която влиза в политиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар