Джена е на върха на щастието!

Джена е на върха на щастието!
Гласувайте за статията

Джена се изживява като истинска холивудска звезда в последните дни. Апетитната певица, която е омъжена за музиканта Атанас Стоев, се пръска от щастие в последно време!

Фолк певицата Джена завзе къщата на Рамбо в пернишкото село Ковачевци. Нещо, което няма как да не й доставя удоволствие.

Джена

Джена усеща от атмосферата на „Рамбо“

Засуканата пайнерка обаче е сменила любимия люлеещ се дървен стол на героя на Сталоун, на който са заснето финалните кадри на „Рамбо 5: Последна кръв“. Вместо него, тя е сложила удобен мек фотьойл, на който се е опънала, докато пее новата си песен „Достойната“.

Именно заради видеото към нея певицата е наела ранчото, в което е снимана последната част от екшън поредицата. Основната част е заснета на верандата на постройката, в която живеят икономката на Рамбо и нейната дъщеря Габриела, отвлечена от трафикант, принуждаващ млади жени да проституират.

Джена се развихря и в любимото място на Рамбо в ранчото Ел Пасо, където са му пушките, шапките и където избива до крак бандата, отвлекли момичето. Самата певица е автор на музиката на „Достойната“, заедно със съпруга си Атанас Стоев-младши. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, а оператор – Радослав Гочев, който е снимал „Под прикритие“, “ Стъклен дом“, „Революция Z“, пише Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар