Бомба на афтърпартито на „Маскираният певец“: Мария Илиева се награби с екзотична мулатка!

Бомба на афтърпартито на „Маскираният певец“: Мария Илиева се награби с екзотична мулатка!
Гласувайте за статията

С еротични пози, влажни погледи и нежни обятия екзотична мулатка прелъсти Мария Илиева.

41-годишната певица и майка бе част от афтърпартито на „Маскираният певец“ в столичен клуб, където не се поколеба да бъде нежна с красива мургава танцьорка. Мария Илиева не спря да се забавлява и танцува със страстната фурия. От своя страна неизвестната мулатка показа изключително стегнато и страстно тяло, което едва бе покрито от късо боди.

Мария Илиева

Мария Илиева опасно близка с мулатка

Двете постоянно си раздаваха целувки и прегръдки, като не се стесняваха и да се снимат. За купона Мария не се спря на провокативно облекло, а заложи на черна туника и панталон, които да прикрият несъвършенствата й. Бдителни фенове забелязаха, че тя носи на ръката си червено конче.

Според запознати, от както роди преди 2 години, певицата е станала много суеверна и се пази от зли очи. И няма как да е иначе, след като бащата на бебето й Георги я изостави и дори се ожени за друга, от която има второ дете. Той дори не търси Илиева с желание да види сина си Александър. Георги е щастлив с новото си семейство и постоянно бди над второто си дете Йоанна. И напълно е забравил връзката си с изпълнителката.

В дискотеката, на метри от Мария се забавляваха Алекс Петканова, както и близначките Доротея и Емануела Толеви. Като втората е половинката на Андрей Арнаудов – продуцент на конкурентното предаване на „Маскираният певец“ – „Фермата“, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар